Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

ommen, Overijssel

Boerderijcamping Varsenerveld

ILK Favorite campings beschrijving

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom dan kamperen bij de boer! Boerderijcamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf de camping in Ommen fietst of wandelt u zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Ook ligt het gezellige centrum van Ommen op slechts drie kilometer van de camping.

De boerderijcamping is met 25 ruime kampeerplekken en 10 camperplaatsen kleinschalig, maar daardoor zeer rustig en gezellig. Hier ervaart u nog ouderwetse gastvrijheid van boer Hendrik-Jan en boerin Gezina. Verblijft u liever niet in een tent, caravan of camper? Dan kunt u ook ons vakantiehuisje of onze trekkershut boeken. Op de hele camping heeft u 10 ampère elektra, goede wifi (glasvezel) en voor elektrische auto’s hebben wij een laadstation staan.

Als u komt kamperen bij de boer ontsnapt u samen met uw gezin echt even uit de wereld van nu. Even geen computerspelletjes of televisie, maar gezonde buitenlucht. Op ons erf kunnen uw (klein)kinderen gaan en staan waar ze willen en ook u kunt genieten van heerlijke vrijheid. Ervaar het buitenleven en kom tot rust. Even heerlijk opladen en delen in het plezier van uw kinderen.

Leuk voor kinderen

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Emslandweg 14
7731RP Ommen
Overijssel, Nederland
Tel: 0621983895
E-mail: boerderijcamping@varsenerveld.nl

Kinderen aaien het paard op de camping

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.