Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

de heurne gelderland

Boerderijcamping De Blökke

ILK Favorite campings beschrijving

Boerderijcamping de Blökke is een gemoedelijke camping in de Heurne vlakbij Dinxperlo. Het heeft 40 ruime plaatsen en we verhuren een sta caravan. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Voor de kinderen is er genoeg te doen, skelters, trampolines, grote zandbak, twee overdekte speelruimtes met een ballenbak. Ook is er een jeu de boulebaan. En natuurlijk mogen ze kijken en meehelpen op de boerderij.
Ook is er een klein winkeltje met verkoop van melk, karnemelk, vlees, eieren, boerenijs en wat streekproducten. Tevens kunt u er informatie vinden over de mooie omgeving waarin wij wonen. Geniet van het mooie coulissenlandschap waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
U bent van harte welkom bij ons op de camping!

Leuk voor kinderen

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Spekkendijk 41
7095CE, De Heurne 
Gelderland, Nederland
Tel: 0315651305
E-mail: deblokke@outlook.com

"Al 29 jaar runnen wij boerderijcamping De Blökke. Daarnaast hebben wij een melkveebedrijf samen met onze zonen Willem en Hein. Inmiddels zijn wij de derde generatie op de Blökke. Wij laten graag zien hoe wij leven en werken op het platteland, maar ook laten we graag de Achterhoekse gemoedelijkheid zien. Iedereen is welkom op de boerderij om te kijken of eventueel om mee te helpen! Wij vertellen u er graag meer over."
Hans en Ingrid te Grotenhuis
Campingeigenaren
Kinderen die naar de koeien gaan op de camping

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.