Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

OMMEN, OVERIJSSEL​

Boerderijcamping Varsenerveld

ILK Favorite campings beschrijving

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom dan kamperen bij de boer! Boerderijcamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf de camping in Ommen fietst of wandel je zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Ook ligt het gezellige centrum van Ommen op slechts drie kilometer van de camping.

De boerderijcamping is met 25 ruime kampeerplekken en 10 camperplaatsen kleinschalig, maar daardoor zeer rustig en gezellig. Hier ervaar je nog ouderwetse gastvrijheid van boer Hendrik-Jan en boerin Gezina. Verblijf je liever niet in een tent, caravan of camper? Dan kan je ook het vakantiehuisje of de trekkershut boeken. Op de hele camping heb je 10 ampère elektra, goede wifi (glasvezel) en voor elektrische auto’s hebben ze een laadstation staan.

Als je komt kamperen bij de boer ontsnap je samen met uw gezin echt even uit de wereld van nu. Even geen computerspelletjes of televisie, maar gezonde buitenlucht. Op het erf kunnen kinderen gaan en staan waar ze willen en ook jij kunt genieten van heerlijke vrijheid. Ervaar het buitenleven en kom tot rust. Even heerlijk opladen en delen in het plezier van je kinderen

Leuk voor kinderen

Kenmerken Boerderijcamping Varsenerveld

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

"Kamperen bij de boer op boerderijcamping het Varsenerveld in Ommen. Halverwege een oprijlaan met wilde bloemen, tussen weilanden gelegen ligt boerderijcamping het Varsenerveld in Ommen. Welkom!"
Gezina de Lange-Nabers
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.