I Love kamperen club campings

Ontvang jij graag gezinnen?

Gezocht: campings om eindeloos te spelen

Wij introduceren de I Love Kamperen Favourites. Dat zijn campings waar kinderen méér dan welkom zijn. Heb je kinderen echt iets leuks of bijzonders te bieden? Van eieren rapen met de boer tot een fullblown zwemparadijs: het is maar net wat bij jouw camping past.

Deelnemende campings bieden een voordeel aan leden van de I Love Kamperen Club. Denk aan korting op het tarief of een ander voordeel. Er zijn geen kosten verbonden aan een Favourite camping zijn. 

Dit is géén onpersoonlijke lijst met campings die zich zomaar aansluiten voor wat meer bereik. Wij vinden het belangrijk dat je gastvrijheid omarmt, iets bijzonders aan deze families biedt en geniet van de bedrijvigheid op de camping. 

Gratis deelname

Geen commissie of advertenties

Groot bereik

Onder een jonge doelgroep

Happy vibes only

We brengen kampeerders bij elkaar

In het kort

Wat vragen wij van jou?

Wij hebben de leukste leden!

I Love Kamperen Club

Wij willen dat zoveel mogelijk mensen zin krijgen om te gaan kamperen. Daarom zijn we de I Love Kamperen Club gestart: de supportersvereniging van kamperend Nederland. Zij ontvangen voordeel en exclusieve acties bij campings en kampeerwinkels, maar nog belangrijker: ze ontmoeten en inspireren elkaar op onze ‘online camping’, delen ervaringen en zorgen voor vakantievoorpret.

Binnen de Club richten we ons óók op mensen die graag met kinderen kamperen. We willen deze gezinnen de weg wijzen naar leuke campings waar kinderen méér dan welkom zijn. Doe jij mee?

Deelname is voor jou als Favourite camping gratis. Geen advertentiekosten, geen commissie. 

Hoe werkt het?

Doe je mee? Super! Meld je aan via de knop, dan ontvang je een formulier waarmee je alle benodigde zaken kunt aanleveren. Wij gaan je aanmelding beoordelen en voor je het weet ben je een echte I Love Kamperen Favourite!