Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

spier, drenthe

Camping de Bosrand in Spier

ILK Favorite campings beschrijving

Camping de Bosrand in Spier is een boerencamping met ruime plaatsen bij een akkerbouwbedrijf. Er is een grote zwemvijver die heerlijk is voor eindeloos waterpret en afkoeling! Op de Bosrand vind je grote en kleine velden. Er zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen zoals skelters, fietsjes, grote zandbult, schommels, wipwap en trampolines. En er zijn pony’s om te borstelen!

De verhuuraccommodaties staan op de kampeervelden. Ook is er een fantastische Pieternel (pipowagen) om in te overnachten.
In de nabije omgeving zijn veel fietsknooppunten en prachtige wandelroutes. Spier is centraal gelegen, in de buurt van allerlei natuurgebieden, musea, attracties en winkelgebieden.

Leuk voor kinderen

Kenmerken camping de Bosrand in Spier

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Camping de Bosrand
Wijsterseweg 17
9417 TD Spier
Drenthe, Nederland
Tel: 0593562354
E-mail: info@bosrand-spier.nl

Genieten aan de waterkant
"Ruime camping die geschikt is voor jong en oud. Door gebruik te maken van grote en kleinere velden is er voor ieder wat geschikt. Er zijn genoeg speelmogelijkheden waardoor er voor de ouders ook een moment is van rust. Nabij prachtige natuurgebieden. We verwelkomen u graag op onze camping en akkerbouwbedrijf."
Arriënne Paas- Boer
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.