Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Haulerwijk, friesland

Minicamping Fraai

ILK Favorite campings beschrijving

“Sfeercamping in een onverwacht mooi stuk Friesland”.

Camping Fraai is een originele kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stukje Frieesland, net buiten Haulerwijk. Op het terrein is een gemeenschappelijke vuurplaats, maar je kunt ook bij je eigen tent een vuurtje maken. Je kunt ook bijzondere accommodaties huren: een heuse SRV-wagen, twee Pipowagens (waarvan 1 met eigen douche en toilet) en twee retrocaravans. 

Camping Fraai heeft een eigen theetuin voor lekker taartjes en drankjes, maar daar serveert de gastvrouw ook heerlijke ontbijtjes voor de campinggasten!

Camping Fraai ligt in Friesland, maar Groningen en Drenthe liggen om de hoek. Stad Groningen, Assen en Drachten liggen slechts op een kleine 30 autominuten afstand. Vanuit Camping Fraai kun je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, het openlucht zwembad, winkels, horeca en andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Leuke dorpen als Veenhuizen, Norg, Appelscha en Bakkeveen zijn per fiets bereikbaar. Voor langere afstanden is de bushalte voor de deur.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Minicamping Fraai

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Minicamping Fraai
Hoofdweg boven 41
8433 LC Haulerwijk
Friesland, Nederland
Tel: 0641376036
E-mail: info@campingfraai.nl

"Ha gezellig, kinderen!' denk ik altijd als er een gezin met kinderen aankomt. Ik maak contact en het ijs is gebroken. Ouders vragen zich soms af of een kleinschalige camping wel leuk is voor kinderen, maar zodra ze bij Fraai zijn, voelen de kinderen de ruimte, de vrijheid, de natuur en vinden ze de kinderen het juist heel fijn!"
Miranda Kleisen
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.