Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Ter Apel, Groningen

Camping Moekesgat

ILK Favorite campings beschrijving

Camping Moekesgat is een gezellige familiecamping in het zuiden van Westerwolde, Groningen. In Westerwolde heb je veel (uitgezette) wandelpaden en fietspaden. Er zijn zes velden met dierennamen en deze hebben allemaal zicht op het mooie goudgele strand met palmbomen en uitzicht op het meer. Op de camping heerst een ongedwongen en relaxte sfeer.
Er is voor groot en klein altijd iets te beleven, van diverse speeltoestellen, op de waterfiets, bootje varen, suppen, vissen of zwemmen in de recreatieplas. Daarnaast broodjes bakken bij de vuurplaats, beachvolleyballen, tafeltennis, jeu d’boule en ga zo maar door.
Het kan allemaal op camping Moekesgat.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Camping Moekesgat

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Camping Moekesgat
Heembadweg 15
9561CS Ter Apel
Groningen, Nederland
Tel: 06-10889217
E-mail: info@moekesgat.nl

Stijger bij het meertje
Wij zijn altijd blij als er gezinnen op de camping komen. Gezinnen met kinderen geven gezelligheid op de camping en wij vinden het heerlijk om dan samen 's-avonds bij het kampvuur te zitten. Voor kinderen is onze camping één grote ontdekkingstocht en wij helpen ze graag mee om hun wensen te realiseren. Ronald, mogen wij hout om een hut te bouwen? Mariëtta heb je aanmaakblokjes voor het kampvuur... heerlijke vragen en nee zeggen we niet snel 🙂 Tot gauw!
Ronald & Mariëtta Scholte-Hut
Campingeigenaren Moekesgat

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.