Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Heeg, friesland

Camping Vrijhaven

ILK Favorite campings beschrijving

Welkom op jouw lekkerste stukje aarde. Daar waar het meer plonsklaar op jou ligt te wachten en de latte vers gemaakt wordt. Daar waar de steiger nooit ver is en het strand er vanaf spat. Het is de plek waar je makkelijk mensen ontmoet. Maar je kunt je er even makkelijk aan hen onttrekken. Want na het meer is er nog veel meer meer. Op 2 peddels afstand vergaap je je aan ongerepte natuur. Rust.

Op Camping Vrijhaven weet je nooit precies wat je kunt verwachten. Er zijn verwende nestjes voor de luxe kikkers en een Romeo en Julia plek voor de romantici. Je kunt een hottub laten plaatsen of ’s nachts je zeilboot pakken en uren naar de verre sterren turen. En vele restaurants in Heeg liggen om de hoek. Maar misschien wel de grootste troef van de camping is boegbeeld Karin. Haar wilde, verhalende en bizarre tips blijven onovertroffen.

Dit is het land waar buitenstaanders wonen. Wees maar niet bang, je hoort erbij. We bouwen het samen. Het is altijd in beweging. Pimp je plek met slingers, pallets en spijkers. Leef je uit. Of niet. Want dit is een plek waar je vooral je eigen ding doet. Daar worden we gelukkig van.

Camping Vrijhaven biedt meer dan gras. Het biedt een weide wereld. Een inspiratie voor het leven ook kan. Geen wifi, toch surfen. Want geluk zit in de kleine tentjes. Dompel je erin onder en zeil je eigen zin.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Camping Vrijhaven

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Camping Vrijhaven
De Burd 25a
8621JX Heeg
Friesland, Nederland
Tel: 0031 515 442328
E-mail: hello@campingvrijhaven.nl

Kinderen van de stijger het meer in
"We varen onze eigen koers. Samen creëren we een mooiere wereld en duiken we er vol overgave in. Ik zeil mijn eigen zin en als je meer wil spring je erin aan de waterkant bij Heeg"
Karin Veldhuizen
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.