Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Beilen, Drenthe

Charme Camping Vorrelveen

ILK Favorite campings beschrijving

Midden tussen de weilanden ligt daar ineens Charme Camping Vorrelveen, een kleine, charmante en groen aangelegde camping. Wakker worden van de vogels en naar bed gaan na een hele dag buiten spelen kan hier elke dag! Kinderen spelen de hele dag met elkaar op een zeer ruim speelveld met trampoline, kabelbaan, klimfort en de skelters. En als het warm is, gaan de sproeiers op het speelveld aan.
Je wordt alle dagen getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Er staan zelfs bankjes aan de rand van de camping om hiervan te genieten.

Iedere dag zijn er verse broodjes te bestellen. Neem dan ook gelijk een pot huisgemaakte jam mee voor op die heerlijke vers gebakken broodjes. Dat is de beste start van de dag. En heb je geen zin om te koken, bestel dan een heerlijke pizza die vers gemaakt wordt!

Verschillende keren in de week is er kampvuur, waar broodjes, pannenkoekjes of iets anders lekkers wordt gemaakt. Voor de kinderen is dit één groot feest. Daarna wordt er voor de groteren onder ons koffie gemaakt boven het vuur mbv een ouderwetse pruttelpot.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Charme Camping Vorrelveen

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Charme Camping Vorrelveen
Vorrelveen 10
9411VP Beilen
Drenthe, Nederland
Tel: 0593-527261 of 0634778283
E-mail: info@campingvorrelveen.nl

Charme Camping Vorrelveen
`Wij, John en Bianca, heten iedereen van harte welkom op Charme Camping Vorrelveen. Vakantie is iets waar iedereen altijd erg naar uit kijkt en wij willen jullie dan ook een onvergetelijke tijd meegeven. Wij zijn blij als onze gasten blij, uitgerust en opgeladen weer naar huis gaan. Kom gewoon genieten in Drenthe!`
John en Bianca
Campingeigenaars

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.