Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Den ham, overijssel

Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei​

ILK Favorite campings beschrijving

Camping De Regge-Vallei is misschien wel de fijnste camping van Twente. Daar doen ze in elk geval erg hun best voor! Het is een prachtig gelegen kampeerterrein omgeven door uitgestrekte landerijen. Het sanitair is er modern, praktisch en altijd schoon. De kampeerplaatsen zijn er erg ruim en comfortabel, ze zijn voorzien van verharding, elektra, water en afvoer.

Naast kampeerplaatsen zijn er ook boerderijappartementen en safaritenten te huur. De Regge-Vallei is echt een plek waar iedereen zich welkom én thuis voelt.

Er is vermaak voor het hele gezin, zowel binnen in de overdekte hal als buiten op de ruime sport- en speelveldjes. Een voetbalveld en een badmintonveld en er zijn veel fietsjes en skelters en natuurlijk een speeltuintje met trampoline. Camping De Regge-Vallei is zelfs een Fien en Teun camping!

Charmecamping De Regge- Vallei ligt in Den Ham, vlakbij Ommen in de provincie Overijssel. Een regio vol vertier, natuurpracht, rust maar óók avontuur!

Camping De Regge-Vallei is dé uitvalsbasis die blijft verrassen. Komen jullie ook vakantievieren?

Leuk voor kinderen

Kenmerken De Regge-Vallei​

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei​
Meersendijk 32
7683PD Den Ham
Overijssel Nederland
Tel: 0546671703
E-mail: info@dereggevallei.nl

Zandhoop om hutten te bouwen
"Wij zijn Nathan en Laura, een super enthousiast stel die het jullie graag naar de zin maken. Wij hebben drie kinderen; Jefta, Micha en Sifra. Zij vinden het geweldig om met de kinderen van de camping te kunnen spelen. Pony Isabella woont ook op het terrein en ontvangt graag een bezoekje van onze gasten. Kom jij ook spelen? Pak een skelter of een crossfiets, spring in de ballenbak, rooster een marshmellow, voer de kippen of win een potje tafeltennis."
Nathan & Laura​
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.