Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Bovenkarspel, Noord-Holland

De Gouwe Stek

ILK Favorite campings beschrijving

Kom je ook kamperen bij ons op De Gouwe Stek?

Wij zijn camping de Gouwe Stek gelegen in Bovenkarspel, dit ligt vlakbij Enkhuizen. Daar is Sprookjeswonderland en ook het Zuiderzeemuseum gevestigd. Wij hebben op bijna elk veld een speeltoestel, zodat jij heerlijk kan spelen en papa en mama vanaf de tent je in de gaten kunnen houden. Voor de grotere kinderen hebben we een klimpiratenschip, volleybal- en voetbalveld, en een tafeltennistafel. Ook hebben we trekkers, skelters en fietsjes, zodat je over de camping kan rijden. Wij zijn een autoluwe camping, dat betekent dat kinderen hier veilig kunnen spelen. Er is alleen bestemmingsverkeer.
Hou je van vissen? We hebben een echte vissteiger! Ook kan je met papa en mama een kampvuur maken bij de kampvuurplaats!
Vind je Fien en Teun leuk? Bij aankomst krijg je een boekje met spelletjes en een speurtocht! Daarmee kan je je ontdekkingsdiploma halen! Ook hebben we een thematische speurtocht op het terrein. En sinds kort een voorleesroute! Scan de QR-code en luister naar het verhaal over Fien en Teun!

In de mei- en zomervakantie hebben we kleinschalige animatie, zoals vossenjacht, kleuren, knutselen, spelletjes, waterfeest, figuurzagen etc. Ook is er een blote voetenpad op het terrein, het langste pad van Noord-Holland! Plezier voor jong en oud!

Hou je van zwemmen? Aan de overkant – dit is op 500 meter afstand – is er een zwemmeer met zandstrand en speeltuin. Hier kan je heerlijk badderen! Ook is hier een klimpark, sterrenwacht en IV

Leuk voor kinderen

Kenmerken De Gouwe Stek

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

De Gouwe Stek
De Gouw 11
1611BS Bovenkarspel
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0651317258
E-mail: info@degouwestek.nl

De Gouwe Stek
"Wij, Karin en Michiel zien er naar uit om jou te ontvangen, en jou een onvergetelijke tijd te geven bij ons op de camping! Mooie herinneringen te maken, en vooral veel plezier met alle vriendjes en vriendinnetjes die ook op de camping staan!!"
Karin de Wit
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.