Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Lottum, limburg

De Rozenhorst

ILK Favorite campings beschrijving

De camping is ruim opgezet en heeft een prachtig uitzicht over het Noord-Limburgs landschap. Op het terrein zijn in het totaal 25 grote plaatsen verdeeld over 6 verschillende velden met allerlei verschillende fruitbomen, elk met hun eigen unieke karakter. Daarnaast zijn er een overdekte vuurplaats, een kas en een recreatieruimte op de camping aanwezig. Verder zijn er ook bijzondere moes-, bloem- en kruidentuinen onderhouden door mensen uit de buurt. Deze mensen praten heel graag over hun werkzaamheden en hebben vaak eigen producten te koop.

Onze gezellige camping is geliefd bij natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Verder is de locatie een prachtige uitvalbasis om de omgeving die veel te bieden heeft te verkennen. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken, musea, pretparken of stadjes bekijken, er is voor ieder wat wils!

Voor de kids is er van alles te beleven op de camping. Zo is er een leuk speeltuintje, schommel en een tafeltennistafel. Ook vind je hier de ren met kippen en konijnen. Daarnaast is er de skelteroverkapping waar de kinderen zelf verschillende skelters, fietsjes, steppen en loopfietsen kunnen pakken. Achter op de camping is er ook een speelberg. Genoeg te beleven dus!

Leuk voor kinderen

Kenmerken De Rozenhorst

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

De Rozenhorst
Hoofdstraat 45
5973ND, Lottum
Limburg, Nederland
Tel: 0618794114
E-mail: receptie@rozenhorst.com

Blije kinderen op de skelter op de camping
"Wij (Phil, Janneke, Tom en Lucas Bream) zijn sinds 1 september 2021 de trotse eigenaren van deze mooie camping. Wij zijn uit het Delftse vertrokken om hier een nieuw leven op te bouwen. De komende jaren willen we onze camping duurzaam gaan ontwikkelen. We onderhouden het terrein op ecologisch verantwoorde wijze om zo de natuur een handje te helpen. Liefde voor de natuur en rust staan hoog in ons vaandel. We hopen dat u zult genieten van uw verblijf!"
Phil Bream
Campingeigenaar

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.