Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

ruinerwold, drenthe

Vakantiepark De Toffe Peer

ILK Favorite campings beschrijving

Vakantiepark De Toffe Peer bestaat uit een camping (met Glamping-accomodaties), een sfeervolle groepsaccommodatie, zeven vakantiehuizen, een vergaderlocatie en een wijngaard. Ervaar het complete vakantiegevoel op een unieke locatie in Drenthe. Gunstig gelegen tussen drie nationale natuurparken namelijk Weerribben, Dwingelerveld, Drents-Friese Wold en het Holtingerveld.

De Toffe Peer is gelegen op fietsafstand van Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Maar ook een dagje winkelen en ontspannen in het historische stadje Meppel, Steenwijk of Zwolle is een mogelijkheid. Heb je geen fiets mee? Ook geen probleem, deze kun je gemakkelijk via de website van De Toffe Peer huren en worden op het park afgeleverd en weer opgehaald. Op het gehele terrein is gratis WiFi aanwezig en de huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Ook de elektrische auto kan worden opgeladen op ons park. 

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met 100 vierkante meter. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de skelters in de speeltuin en mogen de campingeigenaren elke dag helpen met het voeren van de geitjes, schapen, kippen of eenden. In de zomer zijn diverse activiteiten voor kinderen én grote mensen.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Vakantiepark De Toffe Peer

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Vakantiepark De Toffe Peer
Dokter Larijweg 94
7961 NP Ruinerwold
Drenthe, Nederland
Tel: 0522-474859
E-mail: info@detoffepeer.nl

Op de skelter over de camping
"Iedereen is van harte welkom op ons Vakantiepark. Van jong tot oud. De kinderen vermaken zich uitstekend op ons park in de speeltuin, met de skelters en in de zomer bij de vijver. Kampvuur met marshmallows aan stokken die ze zelf die dag hebben gezocht tijdens een wandeling in het bos. Maar ook buiten het park is er veel te beleven in de omgeving. Kom gezellig langs"
Annet Kroek
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.