Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Ommeren, Gelderland

Camping de Vijverhof

ILK Favorite campings beschrijving

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Lekker rondscharrelen tussen de kippen of met de skelter over het erf scheuren? Fietsen langs de meest mooie plekjes van de Betuwe: Denk bijvoorbeeld aan de prachtige rivieren, boomkwekerijen of fruitbomen. Geniet van de meest prachtige fietsroutes! De natuur ervaren zoals deze bedoeld is: vlakbij de Utrechtse Heuvelrug en tussen de rivieren. Het is een ervaring om niet meer te vergeten. Kamperen bij de boer wordt steeds populairder en dat heeft een reden. Kamperen bij de boer is niet alleen leuk maar ook betaalbaar en erg gezellig: denk aan de leuke, samenbindende activiteiten. Dit kan op onze SVR Camping de Vijverhof in de Betuwe. De ruime plaatsen zijn voorzien van Tegelplateau, elektra, water, vuilwaterafvoer en gratis wifi. U kunt tevens verschillende accommodaties huren: chalet, vakantiewoning, en stacaravans.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Camping de Vijverhof

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Camping de Vijverhof
4032NB, Ommeren
Nederland, Gelderland
Tel: 0344601973
E-mail: info@campingdevijverhof.nl

Kampeermiddelen op het veld van De Vijverhof
"Welkom in ons veelzijdig en mooie Betuwe: welkom op onze camping in Ommeren. we ontvangen u graag met een kopje koffie en een praatje, zorgen ervoor dat u kunt genieten van rust, ruimte en gezelligheid op onze mooie, ruime plaatsen! breng uw fiets mee en geniet van alles wat deze omgeving u biedt! we zien uit naar uw komst! Tot snel?"
Sarina van der Kieft
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.