Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

VORDEN, GELDERLAND​

Camping de Grasplas​

ILK Favorite campings beschrijving

Camping De Grasplas in Vorden is een unieke en idyllische locatie in de mooie Achterhoek. Weg van de massa….een plek om te ontdekken.

Door het kamperen bewust kleinschalig te houden, kan iedereen op een ruime plek rondom de plas kamperen. Dat betekent ook voor elke kampeerder vrij uitzicht op het water.
Kampeerders kunnen genieten van eenden, futen, waterhoentjes, scholeksters en nog veel meer flora en fauna in en op de plas. Kinderen kunnen heerlijk zwemmen en dobberen op een surfplank. En uiteraard in de avond een vuurtje stoken in één van de vuurkorven. Uitstekend om te kamperen, dobberen op de plas, heerlijk zwemmen, vissen en tot rust te komen!

Een groot aantal caravan/camperplaatsen zijn voorzien van een verharding (stoepje/terrasje).

De directe omgeving nodigt uit tot veel wandel-, fiets-, skeeler-, kano-, paardrij- en ander buitensport plezier. Hiervoor zijn talloze routes beschikbaar bij de lokale VVV. Deze is te vinden midden in het dorp, tegenover de Kerk.
De camping is gelegen op zo’n 2 kilometer buiten de bebouwde kom van Vorden. In het dorp tref je alle winkel voorzieningen en ’s zomers wordt er van alles georganiseerd. De vele terrasjes nodigen uit om lekker te eten en te borrelen. Of gewoon voor een kop koffie met een appelpunt.

Vorden heeft tevens een trein- en bus station. Hier vandaan kun je met de trein, in nog geen 10 minuten, naar de Hanzestad Zutphen afreizen. Heerlijk wandelen door alles straten en u onderdompelen in de geschiedenis. Dat is pas echt vakantie in eigen land!

Leuk voor kinderen

Kenmerken Minicamping Fraai

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Camping de Grasplas
Ruurloseweg 46
7251LM, Vorden 
Gelderland, Nederland
Tel: 0615576159
E-mail: info@grasplas.nl

Twee kamperende kinderen op de trampoline
"De Achterhoek, i-j mot d’r ewest waezen!"
Wouter en Barbara Graaskamp - Huisman​
Campingeigenaren

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.