Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Nieuw-Weerdinge, Drenthe

Mini Camping Drentse Monden

ILK Favorite campings beschrijving

Mini Camping Drentse Monden ligt in het mooie Drentse landschap net buiten het lintdorp Nieuw-Weerdinge aan de rand van de Hondsrug, zo’n 14 kilometer vanaf Emmen en zo’n 8 kilometer vanaf de Duitse grens. Het is een ideale uitvalsbasis om dingen in de omgeving te ondernemen, zoals leuke plaatsjes bezoeken, pretparken, dierentuinen, natuurparken, musea, enzovoort. In de directe omgeving van de camping kan je genieten van de natuur.

De camping heeft 23 ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2. Er is een klein zwembad. Ook zijn er twee trekkershutten te huur, die ook als B&B te boeken zijn.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Mini Camping Drentse Monden

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Mini Camping Drentse Monden
Drentse Mondenweg 40A
7831 JB Nieuw-Weerdinge
Drenthe, Nederland
Tel: +31 (0) 591 346270
E-mail: info@minicampingdrentsemonden.nl

Mini Camping Drentse Monden Fikkie stoken
"Wij hebben vorig jaar deze camping gekocht en vinden het fijn om gasten te ontvangen. Wij wonen bij de camping en zijn zodoende dicht in de buurt. In de recreatieruimte hebben wij veel folders van uitjes in de nabije omgeving. Ook hebben wij wandel- en fietsroutes gemaakt die beginnen en eindigen op de camping. Wij zien er naar uit om groot en klein te ontmoeten."
Arianne van Haaren
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.