Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Silvolde, Gelderland

Minicamping Op de Keizer

ILK Favorite campings beschrijving

Mini camping Op de Keizer is een gemoedelijke camping in Silvolde met 22 plaatsen, er zijn enkele plaatsen dichtbij het speelgebeuren, waar je dus ideaal met kleinere kinderen kunt kamperen en ze goed in de gaten kunt houden!

Er zijn 3 Friese paarden aanwezig, waarop gereden kan worden in overleg en onder begeleiding van de paardenverzorgsters.

Camping Op de Keizer heeft veel speeltoestellen, een kabelbaan, trampolines en een jeu de boules baan. Ook uitstapjes maken is geen probleem, want er is veel te doen in de omgeving. 
Er is een overdekte fietsenstalling met stopcontacten en er is een mogelijkheid om de elektrische auto op te laden. Campers zijn ook van harte welkom, er is een camperservice plaats aanwezig

Bij camping Op de Keizer kampeer je in de vrije natuur, met een mooi fiets en wandelgebied en het bos op ongeveer 3 km afstand. Ook zit je dichtbij de supermarkt, winkelstad Doetinchem en het Duitse Bocholt.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Minicamping Op de Keizer

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Minicamping Op de Keizer
Kapelweg 10
7064 KL Silvolde
Gelderland, Nederland
Tel: 0315 323763
E-mail: info@opdekeizer.nl

Op de Keizer
"Wij zijn Walter en Debby te Mebel en samen met onze 2 dochters Lyndsey en Daisy verwelkomen wij graag onze gasten"
Walter & Debby
Campingeigenaren

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.