Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Wagenberg, Noord-Brabant

Recreatieboerderij Johan en Caroline

ILK Favorite campings beschrijving

Op Recreatieboerderij Johan en Caroline is een een mooie camping met ruime plaatsen met goed zicht op de kinderen. Autovrij dus zeer kindvriendelijk. Ook zijn er bourgondische pods op een rustig veldje te huur. Een leuke Brabantse camping waar je heerlijk kunt genieten van de natuur, rust en waar je kinderen volop kunnen spelen. Om dit alles nog completer te maken biedt de camping ook broodjesservice, een boerenontbijt en BBQ pakketten aan. De uitgebreide boerderijwinkel is (bijna) dagelijks geopend. Daar kun je heerlijk vers fruit en verse groenten en streekproducten vinden. Of plof lekker neer op het terras voor een drankje of een hapje.

Feest voor kids

Op de camping kunnen de kinderen ravotten en spelen in de grote speeltuin. Lekker klimmen, glijden, schommelen, wiebelen, fietsen, graven en bouwen in het zand en springen op het grote overdekte springkussen. In de zomervakantie organiseert de camping elke dag leuke activiteiten voor de kinderen (op dinsdag t/m vrijdag). Ook is er een dierweide waar de kippen, konijnen en schapen vrolijk rondscharrelen.

Vakantie in Noord-Brabant

Recreatieboerderij Johan en Caroline ligt tussen de steden Breda en Oosterhout (NB) in het dorp Wagenberg. Breda en Oosterhout zijn leuke steden voor een stadswandeling of om te winkelen. Heb je de kinderen een dagje pretpark beloofd? De Efteling en De Beekse Bergen liggen op een half uur rijden met de auto. En ga je liever de natuur in? Ook dan is er volop te beleven. Want gemeente Drimmelen is de voortuin van Nationaal Park De Biesbosch. Zo vind je er tal van wandel- en fietsroutes.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Recreatieboerderij Johan en Caroline​

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Recreatieboerderij Johan en Caroline
Wagenstraat 74
4845 CX Wagenberg

Noord-Brabant, Nederland
Tel: 076-5934503
E-mail: info@johanencaroline.nl

Recreatieboerderij Johan en Caroline 5 Kids op speelbrug
"Altijd genieten als er weer nieuwe campinggasten aankomen op onze recreatieboerderij. Het voornaamste is dat ze zich snel thuisvoelen bij ons en dat iedereen kan genieten van de natuur, de vrijheid, de omgeving en de gemoedelijke Brabanste sfeer op onze recreatieboerderij!"
Caroline Halters
Campingeigenares

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.