Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Ellertshaar, Drenthe

Recreatiepark de Bosrand Drenthe

ILK Favorite campings beschrijving

Bij campingplaatsen op Recreatiepark de Bosrand in Drenthe gaat het om comfort en beleving. De campingvelden zijn ruim opgezet op verschillende velden en bieden uitzicht over de landerijen, de dieren en uiteraard de prachtige bosrand. De relaxte sfeer op de camping maakt dat kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders heerlijk kunnen relaxen. Buiten de vakanties zijn de velden zeer geschikt voor campinggasten die willen wandelen en fietsen en genieten van de rust en het uitzicht.
De boerderij staat tegen de bosrand aan met prachtig uitzicht over de landerijen. Camping de Bosrand is een pony recreatiebedrijf met veel verschillende dieren. Het dierenleven vind je overal op de camping door verschillende dierenweides. Kamperen op de boerderij is daarom een groot avontuur voor jong én oud. Iedereen mag helpen met het voeren en verzorgen van alle dieren die op de boerderij wonen, zoals de pony’s, alpaca’s, ezels, konijnen, varkens, hertjes, geiten en de kippen. De kinderen kunnen over het erf rondcrossen op de skelters en gebruik maken van alle aanwezige speelfaciliteiten. Ook zijn er verschillende dierenactiviteiten te boeken voor nog meer beleving, plezier.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Recreatiepark de Bosrand Drenthe

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Recreatiepark de Bosrand
Ellertsweg 9
9535TA Ellertshaar
Drenthe, Nederland
Tel: 0599287346
E-mail: info@debosranddrenthe.nl

Recreatiepark de Bosrand Drenthe
"Hoihoi! Wat leuk dat je op onze pagina kijkt. Wij hebben een camping in het prachtige Drenthe en is helemaal gericht op kinderen, plezier en lekker genieten. Er is altijd genoeg te doen voor jong én oud en wij vinden het altijd gezellig dat je er bent. Het boerenerf is een heerlijke plek om kinderen lekker te laten spelen en ook aan jullie als ouders/verzorgers hebben wij gedacht. Heb je zin in een onvergetelijke vakantie of weekendje weg? Laat je verrassen en wie weet tot snel! 🙂 Groetjes, Martijn en Naduah"
Martijn en Naduah
Campingbeheerders

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.