Word lid van de I Love Kamperen Club en ontvang gelijk voordeel bij deze campings!
I Love Kamperen favourite camping logo

Renesse, Zeeland

Strandpark De Zeeuwse Kust

ILK Favorite campings beschrijving

Op zoek naar een camping of vakantiepark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping, chalet of vakantiehuis óf kies voor een verblijf in het familiehotel!

Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Renesse met 5 sterren? Dit beleef je met het hele gezin op Strandpark De Zeeuwse Kust! De familiecamping ligt op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse; één van de mooiste plekken van Zeeland. Ook je hond is het hele jaar welkom. Deze hondvriendelijke camping is voorzien van een grote uitlaatplaats rondom de camping en een speciale hondendouche.

Kom je liever met de camper? Ook dan ben je bij Strandpark De Zeeuwse Kust aan het juiste vakantieadres! De camperlaatsen variëren tussen de 5 en 11 meter en wij bieden daarvoor onze speciaal verharde camperplaatsen en de bijbehorende voorzieningen aan. Bij de camperplaatsen is een sanitairgebouw waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken en er is een speeltuin voor de kinderen.

Luxe tijdens je verblijf op deze camping aan zee in Renesse? Dat kan! In de toiletgebouwen zijn vaatwassers aanwezig, waar je gratis gebruik van kunt maken. Tevens zijn er ook wasmachines en drogers te vinden.

Leuk voor kinderen

Kenmerken Strandpark De Zeeuwse Kust

Clubvoordeel!

Als lid van de I Love Kamperen Club is dit jouw voordeel bij deze camping:

Adresgegevens

Strandpark De Zeeuwse Kust
Helleweg 8
4326 LJ Renesse
Zeeland Nederland
Tel: 0111-468282
E-mail: info@dezeeuwsekust.eu

"Een vakantie op een kindvriendelijke camping in Renesse met 5 sterren? Dit beleef je met het hele gezin op Strandpark De Zeeuwse Kust! Hopelijk zien we u snel!"
Tess Ruijtenberg
Campingeigenaar

I Love Kamperen Club

Voor 24,95 per jaar profiteer je van campingvoordeel, korting bij kampeerwinkels, ben je SVR donateur én ontmoet je andere clubleden in de community.