Wil jij een Favourite camping worden?

Meld jouw camping aan!

ILK Favourites

"*" geeft vereiste velden aan

Naam contactpersoon*
Straatnaam
Postcode
Plaats
Provincie
Land
Noem hier superkort de drie allerbeste reden om naar jouw camping te komen*
Deze kenmerken van jouw camping komen bovenaan op jouw campingpagina, dus zorg dat je mensen meteen enthousiasmeert! Zie als voorbeeld: https://ilovekamperen-favourites.nl/camping-fraai/ Het zijn de drie hartjes boven aan de pagina.
Reden 1
Reden 2
Reden 3
 
Dit is de beschrijving van jouw camping. Als voorbeeld zie de tekst onder "Beschrijving" op https://ilovekamperen-favourites.nl/camping-fraai/
Dit is de beschrijving van jouw camping. Vul hier minimaal drie leuke uitjes in, die leuk zijn voor kids of gezinnen in de omgeving van jouw camping. Deze drie uitjes komen als bullet-points op jouw camping pagina. Zie als voorbeeld https://ilovekamperen-favourites.nl/camping-fraai/
Voordeel voor clubleden*
Vul hier de korting of de voordelen in die je onze clubleden kunt geven. Met het plusje aan de zijkant kan je een extra voordeel invullen (bijv. een extraatje voor kinderen zoals een gratis speurtocht). Uiteraard mag je het zo gek maken als je zelf wilt.
Voordeel
 
Dit is de beschrijving van jouw camping. Vertel hier iets over jezelf als campingeigenaar en waarom je mensen graag verwelkomd op jouw camping! Probeer hier een korte, krachtige boodschap neer te zetten. Dit komt onder aan de website als een quote te staan.
Welke overnachtingsmogelijkheden heeft jouw camping?*
Meerdere antwoorden mogelijk
Welke faciliteiten heeft jouw camping?*
Meerdere antwoorden mogelijk
Upload hier jouw foto's! Zorg er voor dat het aantrekkelijke foto's zijn waardoor mensen nóg meer zin krijgen in vakantie! En doe er ook een leuke foto van jezelf of jouw gezin erbij!
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 6.