Wil jij een Favourite camping worden?

Meld jouw camping aan!

ILK Favourites

"*" geeft vereiste velden aan

Naam contactpersoon*
Straatnaam
Postcode
Plaats
Provincie
Land
Noem hier superkort de drie allerbeste reden om naar jouw camping te komen*
Deze drie bijzonderheden komen bovenaan op jouw I Love Kamperen Favourite-campingpagina te staan. Zorg daarom dat je mensen meteen enthousiasmeert! Zie als voorbeeld, de drie hartjes boven aan de pagina van deze campingpagina: https://ilovekamperen-favourites.nl/camping-fraai/
Reden 1
Reden 2
Reden 3
 
Plaats hier een vrolijke beschrijving van jouw camping. Waarom moeten mensen echt naar jouw camping komen? Gebruik liever geen 'U' in de tekst. We richten ons op gezinnen met kinderen!
Vul hier minimaal drie leuke uitjes in, die leuk zijn voor kids of gezinnen in de omgeving van jouw camping. Deze drie (of meer) leuke uitjes komen als bullet-points in het groene vlak op jouw camping pagina te staan. Zie als voorbeeld https://ilovekamperen-favourites.nl/boerderijcamping-de-blokke/
Voordeel voor I Love Kamperen-clubleden*
Vul hier de korting of de exclusieve voordelen in die je onze clubleden kunt geven. Dit kan een korting zijn die gelijk is aan de SVR of ACSI is, maar ook een leuk presentje zoals een paar boerderijproducten, een gratis drankje voor het hele gezin, kanohuur, of een gratis zak hout en een vuurkorf. Kijk voor meer inspiratie op https://ilovekamperen-favourites.nl/ LET OP: Je kunt alleen meedoen met de I Love Kamperen Propositie als je daadwerkelijk korting of exclusief voordeel biedt. Met het plusje aan de zijkant kan je eventueel extra voordeel invullen.
Voordeel
 
Vertel hier iets over jezelf als campingeigenaar en waarom je mensen graag verwelkomd op jouw camping! Probeer hier een korte, krachtige boodschap neer te zetten. Dit komt onder aan de website als een quote te staan.
Welke overnachtingsmogelijkheden heeft jouw camping?*
Meerdere antwoorden mogelijk
Welke faciliteiten heeft jouw camping?*
Meerdere antwoorden mogelijk
Upload hier jouw foto's! Zorg er voor dat het aantrekkelijke foto's zijn waardoor mensen nóg meer zin krijgen in vakantie! En doe er ook een leuke foto van jezelf of jouw gezin erbij!
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 6.